Broekauto
  Onze vestigingen

Broekauto

Grotestraat 90 5141 HB WAALWIJK (0416) 33 20 54
Vier dagen op pad met een nieuwe Subaru

Aalsmeer, 10 juni 2014

Subaru staat bekend om zijn eigenzinnigheid. Door toepassing van bijzondere motortechniek en standaard vierwielaandrijving, onderscheidt de fabrikant zich van de massa. In een nieuwe campagne geeft het merk 4x4 redenen waarom een Subaru meer is dan alleen een rationele keuze. En met proefritten van maar liefst vier dagen, hebben belangstellenden meer dan voldoende tijd om de kracht van het merk zelf te ervaren.

Een auto wordt vaak met de rekenmachine gekocht. Lage kosten, hoge restwaarde en betrouwbaarheid spelen daarbij een belangrijke rol. Subaru toont met zijn Subaru XV, Forester en Outback aan dat er meer bepalende factoren zijn, zoals passie, onderscheidend vermogen en rijplezier bijvoorbeeld. De Subaru-dealers begrijpen dat als geen ander en stellen nu hun uitgebreide vloot van vierwielaangedreven testmodellen beschikbaar voor vierdaagse proefritten. Het waarom is simpel: door langdurig met een nieuwe Subaru op pad te gaan, raak je verknocht aan zijn kwaliteiten.

All-Wheel Drive

Aan kwaliteiten geen gebrek. Het alom geprezen Symmetrical AWD, de standaard vierwielaandrijving op de Subaru XV, Forester of Outback is een belangrijke reden om een Subaru te kopen. Het systeem, gekoppeld aan een zuinige en krachtige boxermotor, zorgt voor rijplezier en betrouwbaarheid. Het is zelfs bewezen dat een Subaru zijn inzittenden niet snel in de steek laten, zoals hij ook wars is van rare streken ongeacht de ondergrond waarop wordt gereden. Het merk is niet voor niets al jaren de veiligste keuze van de bond van verzekeraars in de Verenigde Staten. Bovendien hebben de meeste modellen de hoogste mogelijke score van 5 sterren behaald in de Euro NCAP.

Vrijetijd

Er zijn meer redenen om een van de vierwielaangedreven model van het Japanse merk te kiezen. Veelzijdigheid en het enorme ruimteaanbod bijvoorbeeld. De Subaru XV, Forester en Outback zijn gezegend met een interessant dualistisch karakter: in het weekend zijn ze klaar voor hobby en vrijetijd; door de week kunnen ze, dankzij het nooit opdringerige uiterlijk en lage kosten, eenvoudig zakelijk worden gebruikt. Tijdens de nu geïntroduceerde proefritten van vier dagen kunnen juist die aspecten goed worden ervaren.

Aanmelden

Subaru heeft speciaal voor deze actie de website www.4x4redenen.nl in het leven geroepen. De consument kan er bekijken welk model het beste bij zijn wensen past en hij kan zich meteen aanmelden voor een vier dagen durende proefrit. Vooral zo’n uitgebreide trip met een Subaru XV, Forester of Outback zal duidelijk maken dat een Subaru een prima manier is om je op een verantwoorde manier te onderscheiden. Een proefrit boeken kan via www.4x4redenen.nl of rechtstreeks bij de Subaru-dealer. Voor de voorwaarden voor de 4-daagse proefrit kunt u ook terecht bij de Subaru-dealer.

Terug naar het nieuwsoverzicht