Broekauto
  Onze vestigingen

Broekauto

Grotestraat 90 5141 HB WAALWIJK (0416) 33 20 54

Populariteit autovakantie neemt toe

VEILIG NAAR DE ZON MET DE SUBARU VAKANTIECHECK

• Bijna helft van vakantiegangers kiest voor de auto
• Uitgebreide controle van auto op 20 vitale punten
• Praktische accessoires voor een zorgeloze vakantie
• Van 16 mei tot 5 juni 2016 bij iedere Subaru-dealer

De auto wordt weer meer gebruikt om op vakantie te gaan. Naar verwachting zijn dit jaar 50% van de Nederlanders van plan om met de auto op vakantie te gaan. Flexibiliteit is de belangrijkste reden om voor de auto te kiezen. Om het vakantieplezier niet te bederven is een goede voorbereiding belangrijk, zoals een uitvoerig gecontroleerde auto. Door de Subaru Vakantiecheck te laten uitvoeren, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van de auto gegarandeerd. 

Zo pal voor de zomervakantie is het moment aangebroken om de vakantieauto te laten controleren zodat u zorgeloos op vakantie kunt. Nu heeft iedere Subaru-rijder sowieso al de zekerheid in een veilige en betrouwbare auto op pad te zijn, de Vakantiecheck vergroot die zekerheden nog meer. 

De Subaru Vakantiecheck is een grondige inspectie op 20 cruciale punten voor elke Subaru (ongeacht model en bouwjaar). Goed om te weten: de Subaru Vakantiecheck slaat met een prijs van € 29,95 geen krater in het vakantiebudget. En voor wie een speciale voucher aanvraagt op www.mijn.subaru.nl/vakantiecheck , is de check zelfs gratis.

Veiligheid

De Subaru Vakantiecheck is veelomvattend. Remmen, ruitenwissers, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem worden door een ervaren en goed opgeleide Subaru-monteur gecontroleerd. Zo’n productexpert heeft de kennis en ervaring om de bijzondere techniek van elke Subaru te controleren en te onderhouden. Omdat veel Subaru’s als caravantrekker worden ingezet, wordt de trekhaak ook meegenomen in de controle. Mochten er tijdens de Subaru Vakantiecheck pijnpunten opduiken, dan kan de auto ruim voor vertrek nog in orde gemaakt worden bij de Subaru-dealer.

Subaru Mobiliteits Service

De Vakantiecheck is tevens het juiste moment om naar de Subaru Mobiliteits Service te kijken. Deze service helpt de Subaru-rijder en zijn inzittenden 24 uur per dag, 7 dagen per week bij pech onderweg. De caravan valt ook onder de dienst, waardoor een aparte pechhulpverzekering voor de caravan niet nodig is. Door de auto bij een Subaru 6 Sterren Dealer of Subaru Erkend Servicepunt te laten onderhouden, kan de Subaru Mobiliteits Service jaarlijks verlengd worden.

Breed aanbod Subaru merchandising

Tot slot heeft de Subaru-dealer een speciaal op de vakantie afgestemd assortiment aan leuke en praktische Subaru-accessoires op voorraad. Het aanbod is breed en loopt van een handige zaklamp tot een extra accu voor elk type telefoon. Wat de keuze ook is, alle artikelen zijn bij de dealer te bestellen, kunnen worden bekeken op www.mijn.subaru.nl/vakantiecheck en zorgen net als de vakantiecheck voor een onbezorgde vakantie.

Onbezorgd op vakantie met de Subaru vakantiecheck