Broekauto

De showroom is dicht, de werkplaats blijft open

Subaru COVID-19

Onze showroom is tijdelijk gesloten, dat betekent niet dat we geen zaken kunnen en willen doen.

Wij vertellen u graag telefonisch of via e-mail over de beschikbare modellen: demo, Approved Used en nagelnieuwe Subaru's. Auto inruilen, of offerte per e-mail ontvangen? Neem contact met ons op via telefoon en/of e-mail.

Breng- en haalservice 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw auto te brengen of te halen, dan kunt u in overleg met ons de alternatieven doornemen, bijvoorbeeld het halen en brengen van uw auto. Het is ook mogelijk om de onderhoudsbeurt aan uw auto op een andere datum te plannen. Neem daarvoor contact met ons op.

Proefrit aan huis

Aanvullend bieden wij u de mogelijkheid voor een proefrit aan huis. Uiteraard staat ook hier de gezondheid voorop. Neem contact op met ons op voor een afspraak. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zullen u informeren in het geval de situatie wijzigt. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te bedienen en vragen om uw begrip indien wij niet de service kunnen bieden die u bent gewend.

Maatregelen in de werkplaats

Het spreekt voor zich dat de wij maatregelen hebben getroffen, de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit. Wij volgen daarbij de adviezen van autoriteiten en het RIVM. In bepaalde gevallen zullen de genomen maatregelen consequenties hebben voor onze manier van werken. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Zolang het mogelijk en werkbaar is, blijft de werkplaats voor u open. Als uitgangspunt gelden de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Wij werken met in acht name van de volgende regels:

o Onze medewerkers zijn goed op de hoogte hoe verspreiding van het coronavirus kan worden voorkomen en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona;
o Medewerkers wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen;
o Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt;
o Raakvlakken en sleutels van uw auto worden na de werkzaamheden ontsmet;
o Wij voeren extra schoonmaakrondes uit bij bijvoorbeeld de PIN-automaat, de toiletten en de deurklinken;
o Bent u verkouden of hoest u? Dan vragen wij u uw bezoek aan ons bedrijf uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt;
o Hebt u de afgelopen 14 dagen een risicogebied bezocht en/of bent u in contact geweest met een besmette persoon, ook dan willen wij u vragen om de afspraak te verplaatsen;

Uw bezoek aan de werkplaats

Bij een bezoek aan de werkplaats, graag de volgende zaken in ogenschouw nemen:
o Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
o Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog;
o Betaal zo veel mogelijk met PIN;
o Leg uw autosleutels op de balie, overhandig ze niet direct aan onze medewerkers;
o Wij schudden tijdelijk geen hand;
o Kantoren en/of de werkplaats niet betreden tenzij het strikt noodzakelijk is.

Lees meer

Vervang tijdig uw interieurfilter
Tijd voor de bandenwissel
Riskeer geen boeten: APK keuring blijft verplicht
 
Beeld: Stuurwiel, stoel en versnellingspook worden met speciale hoezen afgedekt