Broekauto
  Onze vestigingen

Broekauto

Grotestraat 90 5141 HB WAALWIJK (0416) 33 20 54

Broekauto “ The Subaru People “

Welkom op de website van Broekauto

Sinds 1998 zijn wij officieel Subaru 6 sterren dealer voor de regio Waalwijk en Tilburg.

Subaru is onderdeel het wereldomvattende Fuji Heavy Industries Ltd, een concern dat zich niet alleen met de productie van auto's bezighoudt, maar ook met die van vliegtuigen, treinen, openbaar vervoermiddelen en speciale voertuigen. Subaru produceert al ruim zeventig jaar automobielen, is één van de schoonste autofabrikanten en is één van de grootste autoproducenten van auto's met All Wheel Drive. Subaru hanteert al ruim 33 jaar het Symmetrical AWD systeem voor de meeste van haar modellen.

Subaru is een merk wat zich onderscheidt door een ongekend hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast is Subaru zeer bekend in de rallywereld. Vanwege onze kennis en interesse in de autosport treft u in onze showroom een en Subaru lifestyle-shop aan. Op het gebied van Subaru Tuning en Styling hebben wij ScoobySport.

Breng eens een bezoek aan onze Subaru Showroom, waar wij altijd Subaru modellen in meerdere uitvoeringen op voorraad hebben. Uiteraard bieden wij u ook een ruime keuze aan gebruikte Subaru modellen, waarop u zich hier alvast kunt oriënteren. (www.broekauto.nl)

De volgende contactpersonen staan graag tot uw beschikking om u optimale service en advies te geven:

Leon Reijnen – Directie / Verkoop

Johan Lodewijks - Werkplaats en magazijn

Carla Reijnen - Administratie

Kunt u niet wachten? Kijk dan ook eens op onze andere sites: www.broekauto.nl en www.scoobysport.nl. Uiteraard kunt u zich op deze website alvast oriënteren op de modellen en de scherpe acties die wij u momenteel kunnen aanbieden.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom en/of werkplaats.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Team Broekauto